URBAN FLAVOURS

Posted on August 30, 2018Comments Off on URBAN FLAVOURS

Despre vendor

URBAN FLAVOURS

nenumărate preparate din lume adunate

 

 

Un ingredient de nelipsit în orice gastronomie, fie ea europeană, orientală sau americană, este carnea. De pui, vită sau porc, fiartă, prăjită la grill sau pregătită încet la smoker, tocată sau marinată, în funcție de preferințe sau rețetă, ea este acel lucru care desăvârșește un preparat și care capătă noi valențe atunci când este gătită exact așa cum trebuie.

 

Pentru amatorii de carne pregătită la plită, SMKD este cea mai bună alegere în materie de mâncare. Folosind numai rețete proprii, reușesc să transforme carnea într-o adevărată operă de artă, suculentă și delicioasă, numai bună de servit împreună cu sosuri homemade și chipsuri de cartofi aromați.

 

Legenda spune că puiul rotisat se mănâncă cel mai bine cu mujdei de usturoi și o porție generoasă de cartofi prajiți. Însă ceea ce nu a știut legenda este că puiul rotisat, de fapt, se mănâncă cel mai bine mărunțit și pus în mijlocul unei chifle proaspete și pufoase. Iar acest lucru ni-l pot confirma maeștri bucătari de la ForGó. Ei iau doar cei mai proaspeți pui, îi rotisează astfel încât toate sucurile și aromele să fie perfect păstrate în interiorul cărnii.

 

Dacă până acum erați de părere că pâinea toast este banală și prea puțin interesantă pentru gurmanzi, gașca de la Urban Flavours și-a propus să vă demonstreze contrariul. Felii proaspete de pâine toast între care se pun doar bucățele din cea mai bună carne, suculente și savuroase, completate perfect cu legume proaspete și sosuri aromate și parfumate vor realiza un sandwich perfect, numai bun de savurat indiferent de momentul zilei în care vă aflați.

 

Poftă mare și explorare delicioasă!

 

meniu

MENIU

video

Comments Off on URBAN FLAVOURS