SUSHI BAR

Despre vendor

SUSHI BAR

Sushi – Burger – Churro: din traseele culinare ale lumii

 

 

Plimbându-vă prin spațiul Street Food Festival s-ar putea să vreți să încercați fiecare vendor și fiecare preparat, dar asta nu este neapărat o posibilitate de luat în calcul într-o singură vizită. Nu s-ar supăra nimeni, dar s-ar putea să simțiți stomacul cal plin și să vă scadă, doamne ferește, pofta de mâncare. Așdar, vă propunem ca fiecare vizită să fie un traseu, cu degustări felurite, cât mai diverse și mai delicioase.

 

Puteți începe cu o porție de sushi la Sushi Bar, proaspăt, delicios și pe măsura poftelor asiatice. Sushi e mereu o alegere bună într-un traseu culinar, căci e ușor, sănătos și deschide apetitul. Pește proaspăt, orez fiert cu tehnică japoneză, wasabi, nori, toate ingredientele necesare unei experiențe ca la carte.

 

În miez de zi, pofta s-ar putea să vă îndrume spre ceva mai localizat, așa că Romanian Burger e o alegere potrivită. Inspirat din tradiția unuia dintre cele mai cunoscute preparate din universul Street Food, burgerul este o oprire pe gustul tuturor. Carne proaspătă, chiflă la fel, legume vii, crocante, pline de gust și sosuri delicioase, combinația ideală într-un burger!

 

La desert recomandăm cu poftă o vizită la Churros by Pokka. Un desert de inspirație mexicană, churros seamănă cu gogoșile noastre, dar textura și gustul sunt schimbate de influența latin-americană, iar experiența desertului e cu totul altfel. Vă vor satisface pofta de dulce garantat.

 

Poftă mare și explorare delicioasă!

 

meniu

MENIU

 

video