SUSHI BAR

Posted on September 21, 2018Comments Off on SUSHI BAR

Despre vendor

SUSHI BAR

delicii culinare adunate din toată lumea

 

 

O plimbare printre standurile și food truck-urile de la Street Food Festival se lasă întotdeauna cu un pachet de pofte pe care, din fericire, aveți cinci zile să le potoliți. Fie că este vorba de fel principal, supe, deserturi sau băuturi, alegerile sunt nenumărate și tot așa sunt și combinațiile.

 

Dacă vă doriți să faceți o scurtă vizită prin Japonia pentru a vă delecta cu o porție de sushi, atunci neapărat trebuie să ajungeți la Sushi Bar. Aici orezul este modelat cu multă dibăcie pentru a îmbrăca frumos și elegant peștele proaspăt sau legumele crocante în rulouri maki, care servite împreună cu sosul de soia și pasta de wassabi vor face experiența japonează ne neuitat.

 

Și cum mâncarea nu poate să vină niciodată singură, gașca veselă de la Crush Wine Bar este prezentă la Street Food Festival pentru a vă oferi cele mai prețioase informații și sugestii atunci când vine vorba de vinuri. Dacă încă nu i-ați cunoscut, nu-i timpul pierdut. Vă recomandăm să nu vă abțineți în a le cere sfaturi și în a-i pune la muncă, pentru că sunt unii din cei cărora le place până dincolo de limite ceea ce fac.

 

Hai la drum, cu poftă bună!

 

meniu

MENIU

 

video

Comments Off on SUSHI BAR