Despre eveniment

După o luuunga asteptare, a venit momentul sa te invitam din nou sa iesi din zona de confort culinar si sa ai parte de o experienta fresh in aer liber.

Acum ca s-a aratat si soarele si a promis sa stea până la toamna, ne vedem la o terasa? De exemplu la cea mai mare din oras, frumoasa si aerisita, inconjurata de foodtruckuri, cu decor boem, hamace, bean bags si mese acoperite, photo corners, dj spot si muzica live, soare si racoare, drink-uri si mancare?

Pentru toate variantele de mai sus, te invitam la Club Transilvania, aproape de Somes, vis-a-vis de hypermarketul Cora, incepand cu 3 iulie.

Te asiguram ca ne aliniem celor mai inalte standarde de igiena si respectam masurile de preventie specifice starii de alerta. La fata locului si prin toate instrumentele noastre de comunicare, vom informa constant care sunt normele in vigoare si recomandarile de bune practici pe care trebuie sa le urmam cu totii, ca sa ne simtim safe si sa zambim.

Hai sa salvam vara la Street FOOD Park. Din 3 iulie, in incinta clubului Transilvania. Intrarea e libera si te așteptam de marti pana dumnica, intre orele 12-22.

Parteneri