Brasov

street food festival Brasov

Intrarea este liberă pentru toată lumea!

SFF Brasov

Street FOOD Festival Brașov revine în forță în perioada 13-16 iulie, sub Tâmpa, pentru a-ți oferi o experiență culinară inedită. Cu tema sa captivantă, ‘Better Together’, festivalul celebrează diversitatea și unitatea prin intermediul preparatelor culinare aduse din întreaga lume. Alătură-te acestei călătorii culinare internaționale și bucură-te de delicii gastronomice într-un cadru pitoresc.

Gama variată de food trucks participante va satisface toate gusturile. Descoperă preparate mexicane, thailandeze, indiene și multe altele. Indiferent dacă preferi opțiuni vegetariene, vegane sau fără gluten, vei găsi cu siguranță ceva pe placul tău la Street FOOD Festival Brașov.

Evenimentul va fi completat de o serie de activități captivante. Vei putea savura preparatele de stradă în acompaniamentul muzicii live și DJ seturilor susținute de artiști talentați.

Muzică Live

Vineri, 14 iulie:

Sâmbătă, 15 iulie:

Duminică, 16 iulie:

Dacă ești interesat de arta culinară, nu rata spectaculoasele Cooking Shows susținute de experți în bucătărie. Festivalul se desfășoară în sub Tâmpa și este locul perfect pentru a-ți petrece timpul alături de cei dragi. Vino și trăiește momente de neuitat, descoperă gusturi alese și bucură-te de atmosfera vibrantă oferită de Street FOOD Festival Brașov 2023.

Better

Together

Tema “Better Together” celebrează puterea de uniune, iar organizatorii festivalului au lucrat din greu pentru a se asigura că acest lucru se reflectă în fiecare aspect al evenimentului. Cu o gamă variată de vendori ce oferă preparate din întreaga lume, va exista ceva pe gustul tuturor pofticioșilor.

Brought to you by Why Not & Flavours

Culinary Guide Tours

Acesta este un tur prin festival ținut de un adevărat connoisseur al street food-ului, care îți va povesti istoria preparatelor, cum s-a dezvoltat ideea de street food încă din antichitate și cine știe…poate chiar îți va împărtăși din secretele chefilor.

Te vei putea bucura de:

Acestea vor fi porții de degustare pentru că ne dorim să poți încerca puțin din toate.

Avem locuri limitate, așa că achiziționează-ți biletul acum: https://bit.ly/Culinary_Guided_Tours_Brasov