Botosani

street food festival Botosani

Intrarea este liberă pentru toată lumea!

SFF Botosani

Bucură-te de o experiență culinară de neuitat la Street FOOD Festival Botoșani 2023, evenimentul gastronomic care îți aduce preparate delicioase și atmosferă vibrantă în inima orașului. În perioada 27-30 iulie, pietonalul Unirii se transformă într-un paradis al mâncărurilor de stradă, oferindu-ți oportunitatea de a descoperi arome autentice și preparate inovatoare.

Te așteptăm să explorezi o varietate uimitoare de food trucks și standuri, pregătite să-ți încânte papilele gustative. Indiferent dacă îți plac preparatele clasice sau ești în căutarea unor experimente culinare îndrăznețe, vei găsi cu siguranță ceva pe placul tău. Descoperă preparate tradiționale românești, opțiuni exotice din bucătăria internațională și reinterpretări creative ale mâncărurilor clasice.

Festivalul nu este doar despre mâncare, ci și despre distracție și divertisment. Muzica live, susținută de artiști talentați, îți va anima experiența gastronomică, aducând o notă specială de energie și atmosferă festivă. De asemenea, activitățile interactive, concursurile și spectacolele culinare vor face din Street FOOD Festival Botoșani o experiență completă.

Pe pietonalul Unirii vei putea petrece momente plăcute alături de cei dragi, explorând diversele opțiuni culinare, socializând cu alți pasionați de gastronomie și bucurându-te de atmosfera prietenoasă și relaxată a festivalului. În plus, pet-friendly, festivalul îți permite să aduci și patrupedul preferat pentru a se bucura și el de distracție în aer liber. Street FOOD Festival Botoșani 2023 este evenimentul astronomic de neratat al verii și este organizat cu pasiune și experiență de către o echipă dedicată. Fie că ești un foodie înrăit sau pur și simplu îți dorești să petreci momente pline de savoare, te așteptăm cu brațele deschise să te alături acestei călătorii culinare deosebite.

Muzică Live

Vineri, 28 iulie:

Sâmbătă, 29 iulie:

Duminică, 30 iulie: