Street FOOD After Movies


5 - 11 Iunie 2017, Strada Potaissa


 
 

La Finca by Alioli


La Finca by Alioli te întâmpină vizual cu tigaia specifică Paella, cu fund gros, pe suprafața căruia se formează cea mai bună parte din preparat: o crustă de orez ușor caramelizată, crocantă, ce oferă o joacă texturală pe lângă un contrast de arome.

Arome


Care e primul lucru pe care vi-l doriți atunci când ieșiți din casă într-o zi caldă? Dacă spuneți o băutură răcoritoare înseamnă că ne vom înțelege de minune. Și nu doar cu noi, ci cu siguranță vă veți înțelege cu cei de la Arome, al căror stand e probabil cel mai plin de vitamine din festival.

Bianco Milano


Sunt mii de feluri în care poate fi prezentată o înghețată și la fel de multe arome. Toate sunt decise de oameni cu experiență și pricepere, astfel încât la Bianco Milano toate gusturile sunt echilibrate, textura cremoasă și conul delicios (pentru mulți dintre noi conul este la fel de important ca și înghețata).

Food Squad


Puteți să vă plimbați culinar cu o singură degustare. O să ajungeți în Texas, la granița strânsă de Mexic, cu o porție de chilli con carne, apoi veți cutreiera puțin prin istoria unuia dintre preparatele iconice din lumea mâncării stradale cu burgerul, ale căror toppinguri sunt o explozie de arome și texturi, urmat de o scurtă oprire în Olanda pentru un sandwich cu hering.

Crush Wine Bar


Vinul e universal, simultan moment de relaxare și de sărbătoare, așa că cei de la Crush Wine Bar au misiunea extrem de importantă de a păstra un echilibru perfect între atmosfera Street Food After Movies și mâncarea delicioasă pregătită de bucătarii ce ne însoțesc.

Cimbru


Preparatele lor sunt adaptate condițiilor meteo și folosesc ingrediente de sezon, condimente și ierburi aromatice indiferent că-i vorba de fel principal, desert sau băutură răcoritoare. Ba mai mult, conceptul culinar Cimbru e o îmbinare armonioasă între mâncarea tipic stradală și abordarea gourmet a stilului de gătire.


Bob Churros


Gogoșile mexicane Churros sunt pe gustul oricărui pofticios. Fie că ești în căutarea unui dulce sau a unei noi experiențe culinare, aceste gogoși vor fi cu siguranță soluția perfectă. Cei de la Bob Churros pregătesc un dulce de vis, așadar hai și tu să le testezi aromele și combinațiile gustoase.

Gourmet Street Food


Gourmet Street Food a luat naștere in anul 2016 și a avut marea deschidere în ''luna lui cuptor'',după luni de muncă și studiu de către Chef Rada Dumitru Alexandru. Pregătesc tacos, quesadilla și multe alte surprize așadar, e de prisos să spunem că meniul Gourmet Street Food e de neratat.

La Nu Știu Cine


Plecate din Franța, clătitele au devenit de-a lungul vremii un desert esențial în bucătăria românească. La fel de bine s-au împrietenit și cu conceptul de Street Food, astfel ajungând să fie consumate fără probleme în orice moment al zilei, oriunde ne-am afla.

Meat Busters


Carne gătită lent, tehnică slow cooking și afumată la un grill special de ceramică. Meat Busters vă vor ademeni cu rețete ingenioase așadar, nu uitați să vă antrenați apetitul și pentru un burger savuros.

Prosecco Van


Prosecco Van este un concept de bar mobil echipat cu dozator de prosecco la draft. Așadar, pentru o porție de relaxare alături de un burger sau un preparat savuros de street-food, vă invităm la Street FOOD After Movies.

ROOTS Bar


La ROOTS poveștile-s lungi și frumoase, cafeaua delicioasă și experiența de neuitat. Mai ales că în fața espressoarelor veți găsi specialiști care știu exact de ce licoarea se extrage preț de maxim 30 de secunde și care-i treaba cu expresso simplu sau dublu, cappuccino, latte, latte art și americano.