STRADALE

STRADALE

experiența completă Street Food

 

De cei de la Stradale cu siguranță ați auzit până acum. Probabil ați și gustat măcar o dată unul dintre preparatele apetisante pe care ni le-au propus de-a lungul edițiilor anterioare ale Street Food Festival. Condusă de Chef Foa, întreaga echipă Stradale este pregătită să se întoarcă și să pregătească, din nou, o mulțime de surprize culinare cu aceeași măiestrie și pasiune cu care ne-a obișnuit.

 

Inspirați din cele mai diverse bucătării internaționale, având la îndemână ingrediente și tehnici pe care le cunosc și le pregătesc în cele mai delicioase feluri, cei de la Stradale sunt gata să pună pe foc noi experiențe culinare care să vă țină papilele ocupate zile în șir. O vizită la standul lor nu este doar pentru a combate sentimentul de foame, ci și pentru a experimenta din cultura gastronomică pe care o așează cu mare atenție în fiecare farfurie, făcându-ne astfel să luăm parte la o călătorie culinară extraordinară. Astfel, cu ajutorul rețetelor și tehnicilor adunate din toate colțurile lumii, din Asia și până în Statele Unite ale Americii, Stradale îți propune să le prezinte tuturor pofticioșilor cele mai gustoase creații culinare.

 

Din Wok ies combinații vii, delicioase, care îmbină gustul și culoarea, cuptorul Tandoori creează preparate minunate cu iz indian, adevărate explozii de culoare și gust, iar grătarul, sau mai bine spus smoker-ul, pregătește la foc și fum continuu coaste, pastramă, pui și multe alte preparate care au la bază proteina animală și a căror textură și aromă te vor cuceri într-o secundă.

 

Stradale e cu siguranță unul dintre standurile care nu trebuie ratate la Street Food. Chef Foa și echipa lui nu sunt pregătiți doar pentru bucătăreală, ci oferă o experiență completă, povești și sfaturi culinare, așa cum îi stă bine unui pasionat, și profesionist, de mâncarea stradală și tot ceea ce vine împachetat cu ea.

 

meniu

MENIU

PULLED PORK GYROS

CHICKEN GYROS

VEGETABLE GYROS

 

video