STRADALE

STRADALE

experiența completă Street Food

 

 

 

O experiență de gust și savoare de neratat la orice ediție de Street Food Festival este negreșit cea oferită de gașca de la Stradale. Cu siguranță ați mai auzit de ei până acum și punem rămășag că ați și gustat măcar o dată unul dintre preparatele lor.

 

Sub atenta îndrumare a lui Chef Foa și a cuțitului său magic, echipa Stradale este pe baricade în fiecare ediție a acestui sezon de Street Food Festival pentru că abia așteaptă să vă încânte, în repetate rânduri, cu mâncăruri care mai de care mai savuroase și mai delicioase. O vizită la standul Stradale nu are cum să fie doar o trecere în revistă a meniului pentru că mirosul îmbietor al cărnii împreună cu legumele proaspete și colorate parcă te hipnotizează și te fac cu greu să te decizi  între un gyros vegetarian și unul de pui sau porc.

 

Așa că indiferent dacă ești gurmand de profesie sau doar amator, nu ai cum să ratezi deliciile culinare care ies din wok-ul și smoker-ul de la Stradale, atent preparate după rețete adunate din toate cele patru colțuri ale lumii. Preparatele pe care le propun de fiecare dată sunt adevărate explozii de culoare și gust ce abia așteaptă să fie descoperite.

 

Nu mai stați pe gânduri și haideți să le încercați pe toate!

 

 

meniu

MENIU

PULLED PORK GYROS

CHICKEN GYROS

VEGETABLE GYROS

 

video