SMKD

Despre vendor

SMKD

pasiune și răbdare

 

Atunci când ne gândim la mâncarea stradală nu putem să trecem cu vederea una dintre tehnicile cele mai faine și care oferă rezultate de-ți lasă gura apă. Da, exact la tehnica afumării ne referim, iar în cazul nostru este vorba despre o afumare cu fum cald ce presupune pregătirea termică a alimentelor într-un interval lung de timp, la o temperatură scăzută. Durează mult, are nevoie de atenție, dar cu siguranță dă rezultate delicioase.

 

Cei de la SMKD știu acest lucru și spre bucuria noastră, a tuturor degustătorilor, au construit în jurul pasiunii o mulțime de rețete de bunătăți afumate - a nu se confunda cu afumăturile clasice pe care le știm -  care ne vor lăsa gura apă cu mult înainte de a avea posibilitatea de a le gusta. Practic, bucățile de carne, de cea mai bună calitate, trec printr-o serie de procese termice și chimice, 100% naturale, preț de câteva ore, uneori chiar și 18, la o temperatură scăzută, astfel încât aromele, texturile și gustul să se dezvolte treptat sub influența fumului și a căldurii, iar acest lucru duce la acele visuri carnivore în care carnea se topește în gură.

 

Combinate cu sosuri, legume și condimente, preparatele ce ies de pe grătar, sau mai bine zis smoker, sunt practic una dintre minunile culinare ale lumii. De neratat să mâncați la SMKD, de neratat să veniți la Street Food Festival.

 

meniu

MENIU

HANDCRAFTED BEEF

HANDCRAFTED PORK

HANDCRAFTED SPECIAL

HANDCRAFTED FRIED

video