ROMANIAN BURGERS

Despre vendor

ROMANIAN BURGERS

vizite culinare la Street Food Festival

 

 

Știm că e foarte greu să te hotărăști ce să mănânci atunci când vii la Street Food Festival. Și mai știm că dacă într-un final ai ales locul, treaba este făcută doar pe jumătate pentru că îți mai trebuie ceva vreme până te hotărăști ce anume să comanzi din meniu. Care e soluția? Să nu te rezumi la un singur truck, ci să vizitezi cât mai multe și să vezi ce anume îți place.

 

Periplul culinar poate începe cu Shanghai, locul în care puteți încerca diverse preparate create după rețete asiatice autentice. Aromate, proaspete și gata să vă ofere o experiență exotică de care e posibil să vă îndrăgostiți, mâncărurile pe care vi le propun cei de la Shanghai trebuie musai încercate. Legumele, creveții și mixurile diverse de condimente, dulce, picant, sărat și acru sunt menite să vă ofere o masă sănătoasă și gustoasă!

 

În miez de zi, pofta s-ar putea să vă îndrume spre ceva cu influențe americane, așa că Romanian Burgers e o alegere potrivită. Inspirat din tradiția unuia dintre cele mai cunoscute preparate din universul Street Food, burgerul este o oprire pe gustul tuturor. Carne proaspătă, chiflă pufoasă, legume crocante, pline de gust și sosuri delicioase, combinația ideală într-un burger perfect!

 

Poftă mare și explorare delicioasă!

 

meniu

MENIU

 

video