REWINE

Despre vendor

REWINE

cu și pentru vin

 

Pentru că o masă n-ar fi completă fără o băutură care să însoțească și să pună în valoare preparatele din farfurie, la Street Food Festival ne bazăm pe ajutorul și colaborarea celor care se pricep cel mai bine la acest aspect. ReWine face parte din această categorie, iar în turneul din acest an vor fi unii dintre cei la care veți putea, și chiar vă încurajăm, să apelați pentru a găsi soluția unei veșnice probleme: ce vin merge alături de ceea ce am în farfurie?!

 

Însă ReWine face mult mai mult de atât deoarece se adresează deopotrivă cunoscătorilor și amatorilor cu vinuri din soiuri diverse de struguri, care se îmbină perfect cu preparatele prezente la Street Food Festival. Cu ajutorul aromei, gustului, texturii, dar și a nasului de expert în vinuri, ReWine reușește de fiecare dată să facă asocierile cele mai potrivite, luând în calcul și consumatorul, nu doar produsul.

 

Pentru a beneficia de o experiență de neuitat, ReWine vă așteaptă cu o gamă diversificată de vinuri, alese pe sprânceană înainte de a fi propuse spre consum. Dacă le faceți o vizită vă garantăm că nu va fi singulară!

 

meniu

MENIU

SPUMANTE, CONTARINI, CON TRE, EXTRA DRY, ITALIA

ALCENO, SIERRA DE ENMEDIO, SAUVIGNON BLANC, SPANIA

ALCENO, SIERRA DE ENMEDIO, ROSE, SPANIA

BLEDA, PINODONCEL BLACK, SPANIA

SPUMANTE CONTARINI, CON TRE, ROSE, EXTRA DRY, ITALIA

LE BOTTLE, CHARDONNAY, FRANȚA

ROY RENE, PROVENCE, OPALE ROSE, FRANȚA

BAROSSA INK, SHIRAZ, AUSTRALIA

DUSKY SOUNDS, SAUVIGNION BLANC MARLBOROUGH, NOUA ZEELANDĂ

MUD HOUSE, SAUVIGNION BLANC&PINOT NOIR, ROSE, MARLBOROUGH, NOUA ZEELANDĂ

APĂ BUCOVINA

video