REWINE

Despre vendor

REWINE

cu și pentru vin

 

Dacă este vorba despre o porție sănătoasă de coaste, clar e roșu. Dacă ne gândim la paste, sigur e alb. Dacă alegem o paella cu fructe de mare din abundență, fără niciun dubiu este rose. Cum ce? Vinul, bineînțeles.

 

Cum fiecare sortiment de vin roșu, alb sau rose, are numerose alte derivate, mai dulce, mai sec, mai amar, este foarte greu pentru cineva care nu este familiarizat cu diferitele tipuri de vinuri să îl aleagă pe cel potrivit atunci când dorește să facă cea mai bună asociere mâncare-băutură.

 

Însă nu vă panicați pentru că există o soluție pentru dilemele și problemele voastre în materie de selecție a băuturii, iar aceea este echipa de la ReWine Garden. Alcătuită din oameni cu experiență în domeniul vinului, gașca tonică și veselă de la ReWine Garden este oricând pregătită să vă facă cele mai bune recomandări. Dacă până acum nu i-ați vizitat, timpul nu este pierdut. Cu zâmbetul pe buze și cu multă pricepere vă vor explica de ce un anumit vin se potrivește cel mai bine cu felul de mâncare preferat.

 

Cheers!

 

meniu

MENIU

SPUMANTE, CONTARINI, CON TRE, EXTRA DRY, ITALIA

ALCENO, SIERRA DE ENMEDIO, SAUVIGNON BLANC, SPANIA

ALCENO, SIERRA DE ENMEDIO, ROSE, SPANIA

BLEDA, PINODONCEL BLACK, SPANIA

SPUMANTE CONTARINI, CON TRE, ROSE, EXTRA DRY, ITALIA

LE BOTTLE, CHARDONNAY, FRANȚA

ROY RENE, PROVENCE, OPALE ROSE, FRANȚA

BAROSSA INK, SHIRAZ, AUSTRALIA

DUSKY SOUNDS, SAUVIGNION BLANC MARLBOROUGH, NOUA ZEELANDĂ

MUD HOUSE, SAUVIGNION BLANC&PINOT NOIR, ROSE, MARLBOROUGH, NOUA ZEELANDĂ

APĂ BUCOVINA

video