REWINE

Despre vendor

REWINE

cu și pentru vin

 

 

 

„Nicio masă fără vin”, am putea spune noi parafrazând astfel una dintre cele mai cunoscute expresii din popor. Și am avea foarte mare dreptate pentru că nicio masă nu este completă dacă nu există și o băutură care să o însoțească. Indiferent că vorbim de vin roșu, alb, rose sau prosecco, alegerea unei băuturi trebuie să fie făcută cu simț de răspundere și în majoritatea cazurilor nu putem face singuri acest lucru. 

 

Acesta este motivul pentru care vă încurajăm ca pe tot parcursul Street Food Festival să faceți vizite cât mai dese pe la standul celor de la ReWineCu mare pricepere și profesionalism, echipa ReWine face mult mai mult decât să vă prezinte care sunt cele mai bune combinații de băutură-mâncare. Pe lângă sfaturi oenologice, ei vă oferă și scurte povești despre istoria vinului sau lecții despre cum se alege, se servește sau se păstrează în colecție un vin.

 

Cu ajutorul experienței cumulate de-a lungul anilor, ReWine reușește de fiecare dată să facă cele mai bune asocieri ținând cont nu doar de produs, ci și de preferințele și dorințele consumatorilor.  Așa că nu mai stați pe gânduri și dați repede-repede o fugă la ReWine Garden unde vă garantăm că veți avea parte de o experiență plăcută pe care cu siguranță o veți repeta de câte ori este necesar pe tot parcursul Street Food Festival.

 

 

meniu

MENIU

SPUMANTE, CONTARINI, CON TRE, EXTRA DRY, ITALIA

ALCENO, SIERRA DE ENMEDIO, SAUVIGNON BLANC, SPANIA

ALCENO, SIERRA DE ENMEDIO, ROSE, SPANIA

BLEDA, PINODONCEL BLACK, SPANIA

SPUMANTE CONTARINI, CON TRE, ROSE, EXTRA DRY, ITALIA

LE BOTTLE, CHARDONNAY, FRANȚA

ROY RENE, PROVENCE, OPALE ROSE, FRANȚA

BAROSSA INK, SHIRAZ, AUSTRALIA

DUSKY SOUNDS, SAUVIGNION BLANC MARLBOROUGH, NOUA ZEELANDĂ

MUD HOUSE, SAUVIGNION BLANC&PINOT NOIR, ROSE, MARLBOROUGH, NOUA ZEELANDĂ

APĂ BUCOVINA

video