Organizator: Năsturelul Vesel SRL

Locație de desfășurare: Zazen – Verde Urban – Frasinului 41, Cluj-Napoca

Contact organizator: [email protected]

Accesul la eveniment este permis doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, respectiv pentru persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.

Deasemenea, accesul va fi permis și persoanelor care, contra cost (40 lei), vor efectua un test Rapid Antigen NON-INVAZIV, iar rezultatul va fi NEGATIV la punctul de testare special amenajat la intrarea în festival.

1. Accesul este permis în locație în perioada 15.07-18.07.2021, începând cu orele 12:00 sau 10:00(sâmbătă/duminică), până la finalizarea programului zilnic anunțat, prin intrarea unică – Poarte Principală de ACCES în cadrul ZAZEN (Str. Frasinului 41)

2. Accesul zilnic în locație este gratuit până în ora 15:00, și pe bază de invitație, abonament sau bilet zilnic, după această oră. Posesorii de abonamente la festival sunt rugați să își preschimbe abonamentul cu o brățară de acces în festival și să își păstreze brățara de acces pe perioada celor 4 zile de eveniment. Brățările nu se înlocuiesc în caz de scoatere sau distrugere intenționată. Accesul minorilor sub 10 ani este gratuit pe toată perioada festivalului.

3. Accesul la Festival se face în limita locurilor disponibile, conform prevederilor legale în vigoare, prioritate și acces garantat având posesorii de abonamente. Organizatorii pot decide în orice moment sistarea vânzării de bilete zilnice la casele de bilete ale Festivalului sau sistarea temporara sau permanenta a accesului in festival, în situația în care capacitatea totală a fost atinsă sau în orice altă situație considerată necesară de către organizatori sau de catre autoritati.

4. Accesul minorilor sub vârsta de 16 ani în incinta Festivalului se permite numai dacă aceştia sunt însoţiţi de un părinte/reprezentant legal sau convențional si cu respectarea integrala a prevederilor din regulament cuprinse la art. 1, 2 si 3. Minorii in varsta de peste 16 ani trebuie sa poata face dovada varstei cu un act de identitate valid pentru a li se permite accesul in festival neinsotiti.

5. Accesul femeilor însărcinate este recomandat până la ora de începere a concertelor, respectiv ora 18:00. Ulterior acestei ore, viitoarele mămici sunt rugate să se menajeze și să fie atente la intensitatea sunetului de scenă, deoarece aceasta va crește, conform normelor legale în vigoare pentru concerte în aer liber.

6. Accesul la Festival impune o ținută decentă și un comportament adecvat, astfel încât toți oaspeții să se bucure de o experiență plăcută. Organizatorii îşi rezervă dreptul de a nu permite accesul în festival celor care refuză controlul de securitate sau persoanelor care sunt suspecte de punerea în pericol a celorlalți participanți sau a bunei desfășurări a festivalului. Fiecare participant este răspunzător pentru pagubele provocate.

7. Accesul este permis pe role, biciclete și skateboard-uri, cu condiția ca deținătorii să menajeze pietonii și să nu deranjeze.

8. În cazul oaspeților care vin însoțiți de patrupezii familiei, aceștia sunt rugați să vegheze la normele de curățenie și să se asigure că animalele de companie sunt ținute în lesă și supravegheate permanent.

9. Problemele urgente pot fi semnalate organizatorilor.

10. Pentru situații ce necesită asistență medicală, Festivalul asigură intervențiile de urgență cu ajutorul unor echipaje medicale, la ambulanța situată la intrarea Festivalului.

11. Nu este permis accesul în incinta Festivalului cu bagaje voluminoase, cu obiecte ascuțite, artizanale sau nu, și nici cu materiale inflamabile sau pirotehnice sau de altă natură (artificii, fumigene, vuvuzele etc.).

12. Pe perioada Festivalului, oaspeții sunt rugați să își supravegheze lucrurile și bunurile personale, Organizatorul neasumându-și nicio responsabilitate pentru obiectele pierdute. Desigur, în măsura în care astfel de obiecte sunt găsite, oaspeții sunt rugați să le ducă la INFO POINT, care vor comunica găsirea acestora prin intermediul paginii de Facebook și vor întreprinde eforturile impuse de situație pentru a le returna proprietarilor de drept.

13. Accesul oaspeților este permis în toate zonele Festivalului, cu excepția celor marcate cu “Staff only”.

14. Persoanele cu dizabilităţi certificate au acces gratuit cu însoţitor sau fără, în baza unui certificat VALID (este acceptată şi copia acestuia).

15. Este permis accesul cu aparate de fotografiat de orice fel, inclusiv DSLR profesional. Fotografierea este permisă numai fără blitz (în special în cazul concertelor) şi fără a deranja bunul mers al evenimentului sau spectatorii prezenţi la festival. Organizatorii vor avea o echipa foto-video proprie ce va realiza fotografii și filmări pe toată durata festivalului. Accesul în cadrul festivalului presupune un acord implicit de a apărea în fotografiile sau filmările realizate de organizatori și folosite în scop de promovare a evenimentului.

16. Intrarea cu obiecte de valoare în incinta festivalului sau lăsarea lor în grija altor persoane rămâne în răspunderea exclusivă a proprietarului. Organizatorii nu își asumă răspunderea pentru pierderea, deteriorarea sau înstrăinarea acestora.