NAKED POTATO

Despre vendor

NAKED POTATO

Tur de forță: China – Mexic – Europa

 

 

Printre cele mai bune aspecte ale Street Food Festival este diversitatea culinară, însă nu putem neglija gama variată a originilor preparatelor pe care le putem gusta, și regusta. Luând în considerare aceste aspecte parcă întocmirea unui traseu culinar nu mai pare atât de dificilă.

 

Puteți începe periplul culinar cu Shanghai unde puteți încerca diverse preparate chinezești care au făcut un drum lung din îndepărtata Asie până aici, la noi. Aromate, proaspete și gata să vă ofere o experiență exotică de care e posibil să vă îndrăgostiți, mâncărurile pe care vi le propun cei de la Shanghai trebuie musai încercate. Legumele, creveții și mixturile diverse de condimente, dulce, picant, sărat, acru și amar, sunt menite să vă ofere o masă sănătoasă, plină de nutrienți și gust!

 

Cea de-a doua oprire vă recomandăm să fie undeva prin sudul Americii, mai exact în Mexic, locul din care cei de la Pokka și-au luat toată inspirația și ingredientele, ba chiar și tehnicile culinare. Tacos, burritos și nachos sunt doar câteva dintre minunile culinare ale Americii Latine. Preparate pline de arome vii, ușor picante, ridicate la un alt nivel cu ajutorul prospețimii lime-ului și a coriandrului. Un festin culinar în adevăratul sens al cuvântului.

 

Iar călătoria poate continua cu o vizită la Naked Potato unde o gașcă de pofticioși a preluat unul dintre cele mai delicioase obiceiuri ale Belgiei: cartofii prăjiți însoțiți, musai, de sosuri care mai de care mai delicioase. O garnitură care poate fi consumat foarte bine ca fel principal, un răsfăț creat parcă pentru un eveniment ca Street Food Festival. De neratat atunci când veniți la festival.

 

Drum bun!

 

meniu

MENIU

 

video