MIMI’S DELICES

Despre vendor

MIMI'S DELICES

din micile plăceri ale vieții

 

Când vine vorba de clătite, mai ales cele franțuzești, subțiri și care te fac să rămâi mut de plăcere, nu știm prea mulți oameni care să le reziste. Fie că-s dulci, fie că-s sărate, clătitele sunt una dintre cele mai bune versiuni, și scuze, prin care bucătăria franțuzească se poate îmbina minunat cu gemul românesc.

 

La Mimi's Delice gemul nu-i ultima frontieră atunci când vine vorba de umplutura clătitelor, căci creativitatea lor s-a dus în zone mult mai neașteptate, pe care vă invităm să le descoperiți singuri atunci când veniți la festival. Cu cea mai mare ușurință au reușit să realizeze un meniu pe cât de divers, pe atât de tentant.

 

Nu-i de joacă dacă în fața ta sunt oameni pricepuți în ale clătitelor, căci între tigaia de acasă și echipamentul specializat cu care lucrează Crepes du Paris diferența-i mare și duce spre minuni culinare de neratat: clătite mari, suficient de largi încât să primească multă, multă, multă umplutură, cu o textură uniformă, moi, pufoase, absolut delicioase.

 

Nu-i ratați dacă sunteți fani ai desertului franțuzesc. Sunt la Street Food Festival și sunt gata să pregătească cele mai clătite!

 

meniu

MENIU

SNICKERS CRÊPES

RAFFAELLO CRÊPES

CHERRY DREAM CRÊPES

HAPPY CRÊPES

M&M CRÊPES

APFELSTRUDEL CRÊPES

CHOCOBERRY CRÊPES

ESPRESSO CRÊPES

SAY "CHEESE" CRÊPES

CHOCO-BANANE CRÊPES

CLASSIC CRÊPES

OREO CRÊPES

FERRERO ROCHER CRÊPES

MIMI'S DELICE CRÊPES

video