LA STRADA GYROS

Despre vendor

LA STRADA GYROS

vacanță culinară în Grecia. Cu Gyros.

 

Când spui Grecia, spui gyros, însă și reciproca este cât se poate de adevărată. De ce? Pentru că încă nu a apărut civilizația care să le facă concurență grecilor atunci când vine vorba de pregătirea acetui preparat simplu, însă care pare desprins din meniurile festinurilor pe care le țineau cândva zeii.

 

Carnea de pui, vită, porc, oaie, miel sau berbecuț, gătită la o temperatură ideală, astfel încât să nu fie nici prea uscată, nici prea în sânge, este elementul principal în crearea gyros-ului perfect. Apoi se adaugă o lipie crocantă, un amestec de legume proaspete și nelipsitul sos tzatziki. Toate aceste ingrediente, combinate în cantitățile potrivite, ajută la crearea unui deliciu culinar pe care îl veți găsi la Street Food Festival la truck-ul celor de la La Strada Gyros.

 

Recomandarea noastră este să nu ratați șansa de a savura un gyros ca la mama lui acasă, pentru că indiferent de câte variante reinterpratate ale acestui preparat există, niciunul nu este mai bun decât cel care respectă rețetele grecești autentice.

meniu

MENIU

THASSOS

CRETA

CORFU

MYKONOS SALAD

CARTOFI PRAJITI

AYRAN

video