JERNOIU BBQ

Despre vendor

JERNOIU BBQ

cu poftă și pasiune

 

Ce se întâmplă atunci când un bucătar instruit, cu experiență, lasă, măcar pentru o perioadă, confortul bucătăriei de restaurant și iese în stradă, cu-n food truck, o pasiune și-un plan? Ei bine, o vizită la Jernoiu BBQ vă va arăta că schimbarea de locație nu-i schimbă unui chef obiceiul, așa că din grătarul, sau mai bine spus smoker-ul, atașat truck-ului ies o mulțime de bunătăți care au la bază foarte multă tehnică și ingrediente de calitate.

 

Despre tehnica afumatului am mai discutat, însă o vom face ori de câte ori e nevoie deoarece este important să ne amintim că unele dintre cele mai bune preparate care au la bază carnea, ies de obicei din smoker. Temperatura redusă și timpul îndelungat, într-o combinație delicioasă cu fumul de lemn natural, fac minuni atunci când vine vorba de carne, transformând-o într-un preparat delicios, cu aromă și textură care te vor face să repeți această experiență culinară. Însă nu trebuie să uităm de culoare... carnea care părăsește smoker-ul este o operă de artă.

 

La Jernoiu BBQ se întâmplă multe bunătăți, mai ales coaste, care sunt deja specialitatea lor, acoperite cu sos din belșug, trecute prin fum natural și căldură de smoker, servite cu o gamă variată de garnituri și sosuri. De lins pe degete și testat într-o vizită de lucru, pentru că nu-i așa, asta este meseria gurmandului, la Street Food Festival.

 

meniu

MENIU

FAMOUS RIBS ST. LOUIS STYLE

TRIO BURGER

JALAPENO CHEDDAR BURGER

PULLED PORK BBQ

CAESAR SALAD

CARTOFI PRAJITI CU SOS CHEDDAR

video