JERNOIU BBQ

Despre vendor

JERNOIU BBQ

delicii afumate, de prin lume adunate

 

Un ingredient de nelipsit în orice gastronomie, fie ea europeană, orientală sau americană, este carnea. De pui, vită sau porc, fiartă, prăjită la grill sau pregătită încet la smoker, tocată sau marinată, în funcție de preferințe sau rețetă, ea este acel lucru care desăvârșește un preparat și care capătă noi valențe atunci când este gătită exact așa cum trebuie.

 

Pentru amatorii de carne pregătită la smoker, SMKD este cea mai bună alegere în materie de mâncare. Folosind numai rețete proprii, reușesc să transforme carnea înntr-o adevărată operă de artă, suculentă și delicioasă, numai bună de servit împreună cu sosuri homemade, chipsuri de cartofi sau chiar și într-o chiflă pufoasă de burger.

 

Cei care care preferă carnea preparată în stil barbeque neapărat trebuie să facă o vizită pe la truck-ul Jernoiu BBQ, locul în care toate dorințele gastronomice în materie de carne se îndeplinesc. Aici chefii pregătersc cu foarte mare pricepere diverse specialități precum coastele în sos barbeque, pulled pork-ul sau burgerii.

 

Poftă mare și explorare delicioasă!

 

 

meniu

MENIU

 

video