INDIVAN

Despre vendor

INDIVAN

street food cu influențe orientale

 

Una dintre cele mai prolifice nații, nu doar la nivel de creație, ci și când vine vorba de consum, atunci când vine vorba de street food este India. Până la urmă, diversitatea culinară este parte din definiția mâncării indiene, unde ingredientele se îmbină armonios și lasă în urma lor una dintre cele mai atractive arome cunoscute pofticioșilor, iar consumul stradal a mâncării este de cele mai multe ori varianta numărul unu pe care trecătorii de pe străzile Mumbaiului sau ale Calcuttei o preferă.

 

IndiVan este cu siguranță o noutate atât în lumea street food-ului din România, dar și a Street Food Festival deoarece oferă, din spatele unui truck, nenumărate delicii orientale, aromate și pregătite cu ingrediente alese pe sprânceană.

 

Condimente proaspete, amestecate conform legilor culinare ale Indiei, carne în marinată, gătită încet în tandoori, legume sănătoase, culori vii și porții de repetat, toate sunt în crezul IndiVan.

 

Vă așteaptă Tandoori Chicken, Pork Vindaloo, Paneer Butter Masala, Khanda Bhajyias, gusturi și mirosuri ce vă vor îndrepta pașii spre IndiVan. Să nu spuneți că nu ați fost avertizați. Namaste!

 

meniu

MENIU

INDIAN RELOADED

PORK VINDALOO

PANEER BUTTER MASALA

RATANDA BHAJYIAS

video