INDIVAN

Despre vendor

INDIVAN

o explozie de gusturi și arome orientale

 

Bucătăria indiană sau „Paradisul Condimentelor”, așa cum este supranumită de numeroși critici culinari, este mai mult decât un mit al mâncărurilor preponderent vegetariene și picante. Gastronomia indiană este renumită în toată lumea în primul rând pentru multitudinea de condimente pe care o folosește, dar nu trebuie să neglijăm nici diversitatea culinară și culturală pe care acesta o are.

 

Indienii consideră gătitul o artă, așa că iau această activitate în serios. Același lucru îl putem spune și atunci când ne referim la chefii de la IndiVan. Cu multă îndemânare, pricepere și pasiune ei iau cele mai bune arome pe care le are Orientul, le amestecă cu legume proaspete și carne de cea mai bună calitate astfel încât să rezulte numai mâncăruri gustoase și parfumate, exact ca cele pe care le poți găsi într-o zi de vară pe străzile Mumbaiului.

 

Dacă v-am stârnit pofta și vreți să încercați cele mai bune preparate pe care India vi le poate oferi, atunci este musai să vizitați truck-ul celor de la IndiVan și să gustați câte puțin din toate deliciile orientale pe care aceștia vi le pun la dispoziție.

 

meniu

MENIU

INDIAN RELOADED

PORK VINDALOO

PANEER BUTTER MASALA

RATANDA BHAJYIAS

video