HOT DOG SECUIESC

Despre vendor

HOT DOG SECUIESC

Tur de forță: China – Mexic – Ținutul Secuiesc

 

 

Printre cele mai bune aspecte ale Street Food Festival este diversitatea culinară, însă nu putem neglija gama variată a originilor preparatelor pe care le putem gusta, și regusta. Luând în considerare aceste aspecte parcă întocmirea unui traseu culinar nu mai pare atât de dificilă.

 

Puteți începe periplul culinar cu Shanghai unde puteți încerca diverse preparate chinezești care au făcut un drum lung din îndepărtata Asie până aici, la noi. Aromate, proaspete și gata să vă ofere o experiență exotică de care e posibil să vă îndrăgostiți, mâncărurile pe care vi le propun cei de la Shanghai trebuie musai încercate. Legumele, creveții și mixturile diverse de condimente, dulce, picant, sărat, acru și amar, sunt menite să vă ofere o masă sănătoasă, plină de nutrienți și gust!

 

Cea de-a doua oprire vă recomandăm să fie undeva prin sudul Americii, mai exact în Mexic, locul din care cei de la Pokka și-au luat toată inspirația și ingredientele, ba chiar și tehnicile culinare. Tacos, burritos și nachos sunt doar câteva dintre minunile culinare ale Americii Latine. Preparate pline de arome vii, ușor picante, ridicate la un alt nivel cu ajutorul prospețimii lime-ului și a coriandrului. Un festin culinar în adevăratul sens al cuvântului.

 

Poate o ultimă oprire atunci când vine vorba de un meniu complet și complex, reușind astfel să trecem în revistă diversitatea culinară prezentă la Street Food Festival, trebuie făcută neapărat în țară, în Ținutul Secuiesc. De acolo vin unii dintre cei mai apreciați hot dogs - crenvurști 100% naturali într-o chiflă proaspătă și pufoasă. Apreciat de gurmanzii din toate țările de pe glob, hot dog-ul a rămas în cultura multor țări și s-a adaptat după ingredientele și tehnicile de gătit locale. Așa că  Hot Dog Secuiesc vă va oferi o variantă locală, delicioasă, care combină carnea cu chifla și sosurile într-un mod armonios și delicios.

 

Drum bun!

 

meniu

MENIU

 

video