Despre noi

De la prima ediție din 2016 și până azi, Street FOOD Festival a devenit cea mai mare rețea de evenimente culinare din Europa, însumând peste 50 de evenimente în 15 orașe și atrăgând peste 3.3 milioane de vizitatori.


De la an la an, oferta culinară e în continuă extindere, experiențele sunt tot mai diverse și mai interesante, iar fenomenul Street FOOD Festival devine tot mai puternic întipărit în viața socială a românilor.

“Suntem mereu conectați la nevoile și aspirațiile vizitatorilor și ne reinventăm constant pentru a-i surprinde plăcut. Am ajuns aici cu parteneri și colaboratori valoroși și vrem să continuăm împreună să facem istorie”

Evenimente

Oradea

19 - 22 Mai, Cetatea Oradea

Timișoara

16 - 19 Iunie, Iulius Town

Street Food Festival: #gourmetAF

Avem multe surprize #gourmetAF pentru tine: tasty international street food, food tours ghidate, meniuri de degustare și amazing drinks.
Toate acestea sunt pregătite special pentru tine, ca tu să te poți bucura de o călătorie culinară internațională și să guști câte puțin din toate.
#haișitu în festival să-ți faci poftele!

Evenimente

Food trucks

Media & Parteneri

Contact

Street Food Festival: #funAF

Avem multe activități #funAF pregătite pentru voi: live music & DJ sets de la artiștii voștrii preferați, dance garden, picnic place, amazing locations, booktruck, cool brand activation.
Dacă îți e dor să simți vibe-ul de festival și să petreci timp în aer liber alături de prietenii tăi, Street FOOD Festival dă startul în acest sens.
#haișitu în festival să te distrezi!
[instagram-feed feed=1]