HOME GARDEN

Despre vendor

HOME GARDEN

 

În universul Street Food sunt câteva elemente extrem de importante: calitatea ingredientelor, calitatea preparatelor, creativitatea în bucătărie și inteligența practică a unui meniu. Ce înseamnă cel din urmă aspect? E avantajul de a cunoaște ce poți să propui consumatorilor astfel încât să livrezi cel mai bun preparat în cel mai scurt timp. E modul în care te adaptezi cererilor și poftelor celor care te vizitează fără a face rabat de la calitate și creativitate.

 

Echipa Home Garden se ghidează după aceste aspecte și reușește să-și mulțumească majoritatea clienților. De ce zicem „majoritratea” și nu „toți”? Pentru că știm că nimeni nu-i perfect și nu poate să fie pe placul tuturor, nici chiar un food truck care le oferă clienților săi cele mai bune și apetisante preparate. Meniul Home Garden este alcătuit din burgeri, porchetta, garnituri și multe alte preparate care se remarcă prin calitate, iar acesta este un aspect foarte important pentru că atunci când ai de-a face cu o ofertă atât de variată cum este cea de la Street Food Festival, deciziile nu se iau ușor.

Ingrediente de calitate, preparate corect, cu cap și creativitate, îmbinări delicioase între sosuri, legume proaspete și bunătăți pe bază de carne sunt rezumatul în scris al meniului Home Garden Food Truck. Pentru experiența vizuală, olfactivă și a gustului este nevoie de o vizită la Street Food Festival.

 

 

meniu

MENIU

STREET BURGER

GARDEN BURGER

HALLOUMI IN THE GARDEN

CARTOFI PRAJITI

LIMONADA

video