HOME GARDEN

Posted on September 6, 2018Comments Off on HOME GARDEN

Despre vendor

HOME GARDEN

burgeri ridicați la rand de artă

 

 

Legenda spune că primii hamburgeri au fost vânduți în anul 1885, de către frații Menches în cadrul târgului din Erie County. Ideea ingenioasă le-a venit în momentul în care au rămas fără cârnați pentru sandwich-urile pe care le făceau, așa că au folosit carne de vită tocată. Iar acesta a fost doar începutul unui preparat gastronomic care a făcut înconjurul întregului mapamond.

 

Atunci când te gândești la mâncare stradală, inevitabil mintea îți fuge burgeri. De ce? Pentru că acest preparat delicios a devenit un ambasador neoficial al acestui tip de mâncare. Simplu, dar extraordinar de complex, burgerul reușește să satisfacă poftele tuturor gurmanzilor.

 

Vită, porc, halloumi sau pui sunt opțiunile pe care le aveți în materie de burgeri, iar locul în care puteți încerca câteva dintre acestea este chiar Home Garden Food Truck. Aici ingrediente proaspete și de cea mai bună calitate sunt combinate pentru a vă oferi cele mai delicioase și savuroase experiențe culinare care  vă vor bucura nu doar papilele gustative.

meniu

MENIU

STREET BURGER

GARDEN BURGER

HALLOUMI IN THE GARDEN

CARTOFI PRAJITI

LIMONADA

video

Comments Off on HOME GARDEN