HOME GARDEN

Despre vendor

HOME GARDEN

 

America îi consideră o „comoară națională”, iar editorii culinari din toată lumea sunt într-o continuă căutare a celor mai bune rețete și combinații de gusturi.  Până acum s-au scris despre ei nenumărate cărți și milioane de articole, așa că putem spune cu certitudine că „mania burgerilor” a cuprins treptat tot mapamondul și nu pare să se oprească prea curând.

 

Țara noastră nu face nici ea o excepție atunci când vine vorba despre cele mai bune rețete și unii dintre cei mai apetisanți și savuroși burgeri. Drept dovadă stau delicioasele preparate realizate de cei de la Home Garden Food Truck, o echipă de bucătari a cărui singur scop este să perfecționeze acest fel de mâncare. Pentru că, de ce să nu recunoaștem, un burger delicios, dar și aspectuos, este și va rămâne mereu punctul slab al fiecărui gurmand, oricât de mult ar vrea să creadă că nu este așa.

 

Astfel, cu ajutorul ingredientelor proaspete, preparate urmând rețete a căror origine ne trimite în America de Nord, Home Garden Food Truck reușește să realizeze cei mai gustoși burgeri, fie că vorbim de cei din carne sau cei cu halloumi. Dacă încă nu i-ați încercat, ar fi bine să dați o fugă până la cel mai apropiat Street Food Festival și să înțelegeți singuri despre ce deliciu culinar vorbim.

 

Poftă bună!

 

meniu

MENIU

STREET BURGER

GARDEN BURGER

HALLOUMI IN THE GARDEN

CARTOFI PRAJITI

LIMONADA

video