THE CODFATHER

Despre vendor

CODFATHER

the Godfather of fish&chips la standard culinar

 

Cu mult înainte de apariția anumitor lanțuri internaționale de fast food, Marea Britanie avea propria mâncare națională de tip fast food - fish&chips. Așa cum îi spune și numele, „fish&chips” este un preparat pe bază de cod și cartofi, servit într-un con de hârtie, care se poate mânca în orice loc și în orice moment al zilei.

 

Cu toate că la prima vedere acest preparat pare simplu, el este de fapt o mâncare foarte pretențioasă și acest lucru nu se datorează ingredientelor, ci tehnicilor de preparare. De la timpul de gătire și până la proveniența ingredientelor, toate sunt subiect de dispută printre cei care pregătesc sau mănâncă fish&chips.

 

Folosind doar cele mai bune rețete, The CodFather este locul în care amatorii de mâncare stradală se pot delecta cu cel mai proaspăt pește, servit împreună cu cei mai crocanți cartofi prăjiți.

 

Parafrazând celebra replică din filmul Nașu, bucătarii de la The CodFather le spun tuturor gurmanzilor care încă au dubii dacă să încerce sau nu o porție de  fish & chips că „O să vă facem un fish&chips pe care nu îl puteți refuza".

 

meniu

MENIU

DON CODLEONE'S

THE CODFATHER

THE GOODFELLAS

ZUPPA DI CASA NOSTRA

DON CIOBANI

video