THE CODFATHER

Despre vendor

CODFATHER

the Godfather of fish&chips la standard culinar

 

 

Atunci când vine vorba despre fish&chips inevitabil gândul ne fuge la Marea Britanie și la deja renumitele lor tonete în care la orice oră se poate cumpăra o porție de pește pane cu cartofi prăjiți. Deși la prima vedere acest preparat pare extraordinar de simplu, în jurul lui există numeroase controverse, cele mai multe fiind legate de tehnicile de preparare sau de timpii de servire, acestea fiind elementele care diferențiază un preparat bun de unul prost.

 

Gătind doar după cele mai bune rețete și folosind numai ingrediente proaspete și de cea mai bună calitate, The CodFather abia așteaptă să vă pregătească cele mai apetisante și savuroase mâncăruri pe bază de pește. Chiar de la prima porție de fish&chips vă veți bucura de o experiență culinară inedită, care vă va teleporta preț de câteva minute direct în Anglia, acolo unde oamenii stau și se relaxează în parc în timp ce savurează un delicios fish&chips.

 

Parafrazând celebra replică din filmul Nașu, bucătarii de la The CodFather le spun tuturor gurmanzilor care încă au dubii dacă să încerce sau nu o porție de  fish & chips că „O să vă facem un fish&chips pe care nu îl puteți refuza".

 

meniu

MENIU

DON CODLEONE'S

THE CODFATHER

THE GOODFELLAS

ZUPPA DI CASA NOSTRA

DON CIOBANI

video