FOOD SQUAD

Despre vendor

FOOD SQUAD

grătarul ca artă culinară

 

Există oare ceva mai frumos și apetisant decât o porție de coaste bine făcute? O crustă brună și crocantă, aromatizată cu sare și grăsime, care odată tăiată scoate la iveală o carne roz, fragedă și care cade singură de pe os este tot ce îți poți dori să mănânci atunci când vii la Street Food Festival, mai ales când aici găsești cei mai pricepuți bucătari care fac din pregătirea și servirea coastelor o adevărată operă de artă.

 

Printre maeștrii care prepară cele mai bune coaste pe care le-ai mâncat vreodată și  care inevitabil te vor face să te lingi pe degete, se numără și bucătarii de la Food Squad Street Joint. O gașcă de oameni pricepuți și dedicați care au înțeles că pentru a avea cele mai bune coaste trebuie să lucreze doar după cele mai bune rețete - și care sunt acelea dacă nu chiar cele făcute de ei? Astfel, cu pricepere și îndemânare, au reușit să îmbine cele mai proaspete ingrediente și sosuri cu arome excepționale, cu o carne de cea mai bună calitate, rezultatul fiind unul nu doar aspectuos ci și savuros.

 

 

Gătite la o temperatură optimă, suficient cât să se facă acea mult dorită crustă, dar nu prea mult încât să usuce carnea, coastele de la Food Sqad Street Joint te vor face să ai impresia că ai ajuns în „Raiul Coastelor” și că doar o porție nu este niciodată de ajuns.

 

meniu

MENIU

TRANSYLVANIAN PORCHETTA

ALMOST FAMOUS BBQ RIBS

LEMONADE

video