FAMOUS WAFFLES

Despre vendor

FAMOUS WAFFLES

un dulce de neratat și nerefuzat

 

 

Cu toții știm acea vorbă din bătrâni, „la plăcinte înainte, la război înapoi”, nu-i așa? Ei, bine, noi am adaptat-o la contextul actual, așa că plăcinta am transformat-o într-o waffle delicioasă, iar războiul l-am preschimbat în muncă. Astfel a ieșit o nouă zicală care putem spune că ni se potrivește de minune: „la waffle înainte, la muncă ... mai pe fugă”.

 

Ce mare pofticios amator sau gurmand de meserie ar refuza câteva waffle pufoase, acoperite cu cele mai dulci sosuri și garnisite cu bomboane care mai de care mai colorate? Vă spunem noi, niciunul. Nici măcar un suflet, fie el de copil sau adult cu principii și dietă, nu ar refuza o porție generoasă de waffle precum cele pe care ni le propun la fiecare ediție de Street Food Festival cei de la Famous Waflles.

 

Pregătite numai cu ingrediente de cea mai bună calitate și cu mare atenție și pricepere, gofrele de la truck-ul Famous Waffle sunt transformte cu dibăcie într-un desert delicios, numai bun să-i satisfacă până și pe cei mai pretențioși degustători.

 

S-avem poftă!

 

 

 

meniu

MENIU

video