Oradea

street food festival oradea

Intrarea este liberă pentru toată lumea!

SFF Oradea

Anul acesta, Street FOOD Festival își începe călătoria culinară la Oradea, în perioada 4-7 mai, chiar în Cetatea Oradea cu o temă nouă: “Better Together”.

Fie că ești gurmand, iubitor de muzică sau doar în căutarea unor experiențe noi, Street FOOD Festival este pentru tine. Festivalul promite cele mai bune preparate din bucătăria internațională, alături de muzică live și seturi de DJ, oferind și o zonă dedicată copiilor. Nu uitați că Street FOOD Festival este prietenos cu animalele de companie, așa că hai cu blănosul tău afară!

Vizitatorii se pot aștepta să se răsfețe cu oferte delicioase de street food, cum ar fi tacos mexicani, tăiței thailandezi și curry indian. În plus, vor exista opțiuni și pentru cei cu restricții alimentare, inclusiv opțiuni vegetariene, vegane și fără gluten.

Știm foarte bine că totul este mai frumos atunci când este împărtășit cu cei dragi, așa că te așteptăm la festival pentru a trăi momente de neuitat și gusturi alese! De joi până duminică suntem ✨Better Together✨ în Cetatea Oradea.

Muzică Live

Vineri, 5 mai:

Sâmbătă, 6 mai:

Duminică, 7 mai:

Better

Together

Tema “Better Together” celebrează puterea de uniune, iar organizatorii festivalului au lucrat din greu pentru a se asigura că acest lucru se reflectă în fiecare aspect al evenimentului. Cu o gamă variată de vendori ce oferă preparate din întreaga lume, va exista ceva pe gustul tuturor pofticioșilor.

Brought to you by Why Not & Flavours

Culinary Guide Tours

Acesta este un tur prin festival ținut de un adevărat connoisseur al street food-ului, care îți va povesti istoria preparatelor, cum s-a dezvoltat ideea de street food încă din antichitate și cine știe…poate chiar îți va împărtăși din secretele chefilor.

Te vei putea bucura de:

Acestea vor fi porții de degustare pentru că ne dorim să poți încerca puțin din toate.

Avem locuri limitate, așa că achiziționează-ți biletul acum: https://bit.ly/Culinary_Guided_Tours