Cluj-Napoca

street food festival CLUJ-Napoca

Intrarea este liberă pentru toată lumea!

SFF Cluj-Napoca

Street FOOD Festival revine acasă în perioada 25-28 mai cu o nouă temă: “Better Together”. Festivalul celebrează puterea de uniune și oferă o călătorie culinară internațională, muzică live și DJ seturi, o zonă dedicată copiilor și este pet friendly.

Festivalul va cuprinde o gamă variată de food trucks, cu preparate din întreaga lume. Pentru că ne dorim să oferim o adevărată călătorie culinară internațională, la Street FOOD Festival vei găsi inclusiv preparate mexicane, thailandeze, indiene și multe altele. În plus, vor exista opțiuni și pentru cei cu restricții alimentare, inclusiv opțiuni vegetariene, vegane și fără gluten. Fie că ești un gurmand sau doar în căutarea unei zile de relaxare, la Street FOOD Festival vei găsi câte ceva pentru toate gusturile.

Știm foarte bine că totul este mai frumos atunci când este împărtășit cu cei dragi, așa că te așteptăm la festival pentru a trăi momente de neuitat și gusturi alese! De joi până duminică suntem Better Together la Iulius Mall.

Muzică Live

Vineri, 26 mai:

Sâmbătă, 27 mai:

Duminică, 28 mai:

DJ Garden

Joi, 25 mai:

Vineri, 26 mai:

Sambata, 27 mai:

Duminică, 28 mai:

Outdoor Cinema by Mirinda & Doritos
Cooking Shows

Dacă vrei să aflii secretele și poveștile chefilor te așteptăm la festival!

Better

Together

Tema “Better Together” celebrează puterea de uniune, iar organizatorii festivalului au lucrat din greu pentru a se asigura că acest lucru se reflectă în fiecare aspect al evenimentului. Cu o gamă variată de vendori ce oferă preparate din întreaga lume, va exista ceva pe gustul tuturor pofticioșilor.

Brought to you by Why Not & Flavours

Culinary Guide Tours

Acesta este un tur prin festival ținut de un adevărat connoisseur al street food-ului, care îți va povesti istoria preparatelor, cum s-a dezvoltat ideea de street food încă din antichitate și cine știe…poate chiar îți va împărtăși din secretele chefilor.

Te vei putea bucura de:

Acestea vor fi porții de degustare pentru că ne dorim să poți încerca puțin din toate.

Avem locuri limitate, așa că achiziționează-ți biletul acum: https://bit.ly/Culinary_Guided_Tours