ELEMOZSIA

Despre vendor

ELEMOZSIA

hrană pentru trup și suflet

 

 

Dacă zici Street Food Festival nu ai cum să nu te gândești la burgeri. Savuroși, delicioși, cu carne sau cu halloumi, burgerii sunt preparatul preferat de toți gurmanzii atunci când vine vorba de mâncare stradală.

 

Unul dintre locurile în care vă puteți delecta cu burgeri făcuți exact așa cum trebuie, numai după rețete autentice, este chiar truck-ul bucătarilor de la Elemózsia. Aici toate bunătățile gastronomice sunt preparate cu multă dedicare și suflet, iar acest lucru se vede încă de la cuvântul folosit pentru a da numele truck-ului - „elemózsia”, care în limba maghiară înseamnă hrană. Iar ei asta și fac, livrează hrană, atât pentru trup cât și pentru suflet. Pentru că, de ce să nu recunoaștem, că un burger delicios îți bucură nu doar papilele gustative, ci și sufletul.

 

Cu ajutorul ingredientelor de calitate aduse de la furnizori locali, burgerii de la Elemózsia sunt preparați numai din carne proaspătă, tocată și amestecată cu un mix special de ingrediente. Tot după o rețetă specială sunt prepararate și chiflele, lucru care le face să fie suficient de pufoase încât să se topească în gură împreună cu restul ingredientelor atent combinate pentru a oferi adevărata savoare a unui burger.

 

 

 

meniu

MENIU

video