EAT ON

Posted on May 12, 2018Comments Off on EAT ON

Despre vendor

EAT ON

Călătorie culinară la ceas de Street Food Festival

 

 

O simplă plimbare prin Street Food Festival e mereu mai mult decât simplă. Mereu intervine o poftă nouă sau o dorință nouă de a încerca cine știe ce preparat venit dintr-un colț îndepărtat al lumii. Din fericire, preț de câteva zile, toate poftele pot fi îndeplinite.

 

Puteți porni călătoria culinară de la un pulled pork la Eat On, un preparat care și-a câștigat repede un loc de cinste în meniurile de la noi după ce a cucerit preț de zeci de ani America. Un deliciu fraged care este rezultatul unui proces termic de gătire la temperatură mică, preț de câteva ceasuri, astfel încât carnea să se topească în gură și să ofere o aromă bogată. Un deliciu garantat!

 

Călătoria poate continua cu un BBQ burger delicios de la ForGó. În locul binecunoscutei „chiftele” de carne, echipa de la ForGó propune o carne de pui suculentă, rotisată exact atât cât trebuie, pe care o combină cu legume proaspete și sosuri delicioase. Un altfel de burger care nu doar că vă potolește foamea, însă vă și gâdilă papilele gustative cu arome noi și îndraznețe.

 

La desert recomandăm cu poftă o vizită la Churros by Pokka. Un desert de inspirație mexicană, churros seamănă cu gogoșile noastre, dar textura și gustul sunt schimbate de influența latino-americană, lucru care vă garantează că experiența desertului va fi una inedită. Garantă că poftele voastre în materie de dulce vă vor fi satisfăcute.

 

La drum cu poftă bună!

meniu

MENIU

 

video

Comments Off on EAT ON