DONUTERIE

Despre vendor

DONUTERIE

be nuts. be donuts.

 

Gurmanzii sunt în multe feluri și sunt pasionați nu doar de mâncăruri pe bază de carne. De cele mai multe ori ei sunt avizi după dulciuri și de aceea se află într-o continuă căutare a celui mai bun, cremos și creativ desert. Iar unul dintre cele mai cunoscute deserturi, făcut popular pe întreg globul cu ajutorul polițiștilor din filmele americane, sunt gogoșile sau donut-urile.

 

Simple, umplute cu gem sau cu topping-uri care mai de care mai creative, donut-urile fac deliciul tuturor vizitatorilor de la Street Food Festival. Însă nu trebuie neglijat faptul că cel mai bun desert are nevoie și de un loc de întâlnire pe măsură, de aceea Donuteria vine în ajutorul pofticioșilor cu un stand plin ochi cu gogoși care mai de care mai delicioasă din care aceștia își pot alege preferatele.

 

Un donut bun este acel dulce pe care ți-l dorești lângă o cafea aromată, partea cea bună dintr-un prânz sau micul tău secret care încheie o seară perfectă. Așa că nu mai sta pe gânduri și hai la Street Food Festival să te bucuri de cele mai pufoase, cremoase și extraordinar de delicioase donut-uri.

 

meniu

MENIU

 

video