Street FOOD Festival Cluj Napoca te scoate la o plimbare „în jurul lumii”.

Posted on May 3, 2019Comments Off on Street FOOD Festival Cluj Napoca te scoate la o plimbare „în jurul lumii”.

Street FOOD Festival Cluj Napoca te scoate la o plimbare „în jurul lumii”.

Street FOOD Festival se pregătește să dea drumul nebuniei culinare și în acest an și să se dezlănțuie în unsprezece orașe, spre deliciul gurmanzilor. Primul eveniment de pe acest an va fi acasă, la Cluj Napoca și va fi unul super special.
Ediția de pe Aleea Stadionului din perioada 9-12 mai se anunță a fi una senzațională și tot conceptul pornește de la dorința fiecăruia dintre noi dea a explora și a descoperi.

Astfel că, întreaga zonă de festival va fi un punct de intersecție culturală și culinară între diferite regiuni ale lumii. Timp de patru zile, te vei simți ca-n Italia, Mexic, America sau Asia, cu mâncarea, decorul și vibe-ul de acolo, doar că fără pașaport. American Dream, Little Asia, Cabrones, La Vita e Bella, Green Village, How Much is the Fish și All in for Food sunt zonele care așteaptă să fie explorate și descoperite. Decorul, activitățile, muzica și inclusiv truck-urile cu mâncare vor fi specifice fiecărei zone în parte, ba mai mult, fiecare zonă va avea diferite activități tradiționale și momente artistice specifice.
Pentru ca experiența de festival să fie una completă, anul acesta avem parte de și mai multă muzică bună.

Noutatea este că scenele se mută în stradă, mai aproape de public, pentru că muzica bună trebuie să fie exact acolo unde oamenii se simt bine. Artiști precum Moonlight Breakfast, Robin and the Backstabbers, Byron, The
Mono Jacks, Taraf de Caliu, Lucia and Muse Quartet, Moon Museum și Soul Serenade vor putea fi urmăriți la Street FOOD Stange, scena principală, în timp ce diferite manifestații artistice și de muzică live vor avea loc în mai toate punctele cheie din zona festivalului. Iubitorii de muzică electronică se pot bucura și ei pentru că la Street FOOD Festival avem și VRTW Area cu dj-ii lor cunoscuți, dar și o zonă dedicată artiștilor locali unde vor fi prezenți: Digital Love, Blanilla, ZO, Le minion, Gopo și mulți alții.

Mai multe nu îți spunem acum, te lăsăm pe tine să experimentezi și să savurezi la început de mai. Te așteptă o ediție plină de viață, culoare, muzică și momente pe care să le ții minte. Dă-le un invite prietenilor și veniți împreună pe Aleea Stadionului între 9-12 mai.

Street FOOD Festival este un eveniment realizat de: Agenția Why Not & Flavours
Prezentat de: Kaufland România
O Experiență Staropramen
Susținut de Primăria Municipiului Cluj-Napoca

Comments Off on Street FOOD Festival Cluj Napoca te scoate la o plimbare „în jurul lumii”.