CRUSH

Despre vendor

CRUSH

Răsfăț de festival cu burgeri delicioși și vin parfumat

 

 

O plimbare printre standurile și food truck-urile de la Street Food Festival se lasă întotdeauna cu un pachet de pofte pe care, din fericire, aveți cinci zile să le potoliți. Fie că este vorba de fel principal, supe, deserturi sau băuturi, alegerile sunt nenumărate și tot așa sunt și combinațiile.

 

Burger Van, locul unde burgerii și experimentele culinare sunt la ele acasă, vă propune un meniu de street food divers, care se bazează numai pe ingrediente locale și de cea mai bună calitate. Burgerii sunt făcuți doar din carne proaspătă, iar metoda „smashed” buger asigură întotdeauna o crustă plină de savoare, aceasta fiind rezultatul direct al reacției Maillard. O delicatesă, ce să mai vorbim... să gustăm direct!

 

Și cum mâncarea nu poate să vină niciodată singură, gașca veselă de la Crush Wine Bar este prezentă la Street Food Festival pentru a vă oferi cele mai prețioase informații și sugestii atunci când vine vorba de vinuri. Dacă încă nu i-ați cunoscut, nu-i timpul pierdut. Vă recomandăm să nu vă abțineți în a le cere sfaturi și în a-i pune la muncă, pentru că sunt unii din cei cărora le place până dincolo de limite ceea ce fac.

 

Poftă Bună!

meniu

MENIU

video