CREPES HEAVEN

Despre vendor

CREPES HEAVEN

street food plin cu savoare, aromă și răcoare

 

 

De treci poarta Street Food Festival vei descoperi nenumărate delicii care abia te așteaptă. Fie că este vorba de un mic-dejun copios, un prânz îmbelșugat sau o cină lejeră, combinațiile de mâncăruri și băuturi sunt nenumărate. Tot ce trebuie să faci este să ai răbdare și să le încerci pe toate.

 

Și dacă tot vorbim de prânz, un meniul ideal trebuie neapărat să înceapă cu o vizită la Camionetta, locul unde se prepară cea mai bună pizza folosind doar rețete napoletane. Astfel, cele mai proaspete și gustoase ingrediente sunt adunate pe cel mai crocant și pufos blat, rezultatul fiind o pizza de-a dreptul delicioasă, parcă desprinsă direct de pe străzile Italiei.

 

Pentru ca prânzul să continue în aceeași linie, gustoasă și savuroasă, e musai ca la desert să încerci o clătită plină cu cremă și fructe proaspete de la Crepes Heaven. Un desert aromat care se cere a fi consumat în repretate rânduri până când se vor epuiza toate combinațiile de cremă-fructe posibile.

 

Și cum meniul nu poate fi complet fără o băutură, Arome spune prezent și iese în față cu o gamă variată de fresh-uri și smoothie-uri răcoritoare făcute numai din fructe și legume proaspete.

meniu

MENIU

 

video