CRĂPELNIȚĂ

Despre vendor

CRĂPELNIȚĂ

street food adus cu galioanele lui Corte

 

 

Cel mai bun lucru atunci când vine vorba de mâncarea stradală este diversitatea culinară de care se pot bucura gurmanzii indiferent de locul în care se află. Astfel, indiferent dacă vă este poftă de mâncare chinezească, mexicană, indiană sau grecească, Street Food Festival este locul ideal în care toate dorințele voastre în materie de gastronomie internațională se pot îndeplini.

 

În cazul în care vă doriți să gustați preparate din gastronomia poporului chinez, atunci neapărat trebuie să faceți o vizită celor de la Shanghai. Veți fi întâmpinați cu preparate deosebit de gustoase, precum noodles cu piept de pui, orez cu legume și bineînțeles nelipsitul pui shanghai, toate asezonate din belșug cu ciuperci proaspete, sos de soia și ulei de susan.

 

Pentru amatorii de carne pregătită la smoker, SMKD este cea mai bună alegere în materie de mâncare. Folosind numai rețete proprii, reușesc să transforme carnea într-o adevărată operă de artă, suculentă și delicioasă, numai bună de servit împreună cu sosuri homemade și chipsuri de cartofi aromați.

 

Cum Street Food Festival este locul în care diversitatea culinară este un must, nu puteam să nu avem în line-up-ul nostru culinar și un reprezentant de seamă pentru gastronomia mexicană, adaptată bineînțeles la conceptul mâncărurilor de tip street food - Crăpelniță. Un truck colorat și care a prins viață de la ideea de a satisface orice gurmand cu un preparat versatil și delicios.

 

Așa că nu mai stați pe gânduri și haideți la Street Food Festival. Poftă bună!

 

meniu

MENIU

video