COT COT

Despre vendor

COT COT

de la cele mai bune ingrediente, la cele mai bune preparate

 

Când vine vorba de preparate pe bază de carne, cele mai importante aspecte sunt originea materiei prime și calitatea acesteia. Nu de puține ori s-a întâmplat ca până și cele mai simple rețete să eșueze atunci când ingredientele folosite nu sunt de cea mai înaltă calitate. Printre cei care au înțeles aceste lucruri și folosesc doar cea mai bună carne se numără și Cot Cot. Un food truck care a creat un întreg meniu bazat numai pe carne de pui naturală, de la pui crescuți la fermă, în cele mai bune condiții, și hrăniți , așa cum este normal, 100% natural, fără a se folosi hormoni de creștere sau alte adaosuri care nu doar că pot schimb experiența culinară, dar pot interveni și asupra anumitor aspecte importante ale sănătății puiului, iar mai apoi a celor care îl consumă.

 

Având ca punct de pornire cea mai bună carne de pui, Cot Cot propune un meniu divers, delicios și creativ, în care gustul se îmbină cu jocul între texturi, culori și arome. Sandwich-uri în care puiul se combină armonios cu diferite sosuri și legume proaspete, aperitive ce includ brânzeturi, dar și multe alte elemente culinare ce-și regăsesc locul în meniul creat special pentru fiecare ediție a Street Food Festival la care participă. Noi surprize cu pui vă așteaptă și în acest sezon la Cot Cot.

 

Așadar, dacă țineți la detalii precum proveniența materiei prime și grija bucătarilor față de preparate sau dacă numai sunteți fani ai deliciilor ce au la bază carnea de pui, Cot Cot e destinația ideală în periplul culinar propus de Street Food Festival.

 

meniu

MENIU

CHICKEN BOMB

COT COT BURGER

SPECIAL BURGER

CHICKEN STRIPS

FRIED POTATOES

SPICY WINGS

video