COT COT

Despre vendor

COT COT

de la cele mai bune ingrediente, la cele mai bune preparate

 

Fiind foarte versatilă, carnea de pui are foarte multe avantaje atunci când vine vorba de prepararea ei: se gătește într-un timp relativ scurt, poate fi asociată cu orice garnitură sau condiment, fiecare oferindu-i o aromă și o savoare aparte, și este la fel de gustoasă indiferent dacă este servită caldă sau rece.

 

Slabă în grăsimi și cu un conținut ridicat de proteine benefice, bogată în vitamina B, fier, cupru și seleniu, carnea de pui ajută întregul organism. Poate după toate aceste informații înțelegeți mai bine de ce bucătarii de la Cot Cot au ales ca materie primă această carne și au constuit în jurul ei un meniu diversificat și aromat, numai bun de gustat și savurat pe îndelete.

 

Pornind doar de la cea mai bună  carne de pui, Cot Cot pe Roți propune preparate delicioase și creative, în care gustul se îmbină armonios cu jocul dintre culori, arome și texturi. Astfel, indiferent că vorbim despre burgeri, aripioare picante sau chicken bombs, gurmanzii se pot delecta pe îndelete doar cu mâncăruri făcute numai din cele mai proaspete și sănătoase ingrediente.

 

meniu

MENIU

CHICKEN BOMB

COT COT BURGER

SPECIAL BURGER

CHICKEN STRIPS

FRIED POTATOES

SPICY WINGS

video