COT COT

Despre vendor

COT COT

de la cele mai bune ingrediente, la cele mai bune preparate

 

Atunci când vorbim despre preparate pe bază de carne, cel mai important aspect la care ne gândim și pe care îl aducem în discuție este calitatea materiei prime. Oricât de savuroasă, complicată sau celebră este o rețetă, niciun preparat nu poate fi dus la bun sfârșit dacă ingredientele folosite nu îndeplinesc cel mai ridicat standard în privința calității.

 

Dacă există cineva care a  înțeles cât de important este să folosești doar carne de bună calitate, cu gust și care să nu influențeze în niciun fel preparatul sau sănătatea celor care îl consumă, atunci clar trebuie să ne referim la Cot Cot. Bucătarii acestui food truck și-au propus să se axeze pe un singur tip de carne, anume cea de pui, și au reușit să construiască cu ajutorul și în jurul ei un meniu pe cât de savuros, pe atât de sănătos.

 

Așa că dacă ești fanul numărul 1 al cărnii de pui și vrei să descoperi în câte moduri poate fi aceasta preparată, hai la Street Food Festival  și treci pe la Cot Cot de unde te vei putea înfrupta cu aripioare picante, chicken strips sau burgeri!

 

meniu

MENIU

CHICKEN BOMB

COT COT BURGER

SPECIAL BURGER

CHICKEN STRIPS

FRIED POTATOES

SPICY WINGS

video