CHICKEN CONE

Despre vendor

CHICKEN CONE

deliciu crocant în vafă de înghețată

 

 

Cu toții ne-am confruntat la un moment dat cu veșnica și binecunoscuta întrebare pentru care nici până acum nu s-a găsit un răspuns: „Ce-a fost mai întâi, oul sau găina?”. Ei bine, noi am adaptat puțin această întrebare ca să sune cam așa: „Ce-a fost mai întâi, puiul crocant sau vafa proaspătă?”. Aflați în situația celei de-a doua întrebări, pe noi răspunsul ne interesează prea puțin, pentru că ceea ce este cu adevărat important este rezultatul final, și anume preparatul care ne face să ne lingem pe buze de poftă.

 

Cu mult curaj și îndemânare Chicken Cone a venit pe piața autohtonă de street food cu un preparat care nu poate decât să îi bucure pe gurmanzi: nuggets de pui, servite în conuri de vafe crocante și completate cu sosuri cu diferite arome.

 

Astfel, din ingrediente de cea mai bună calitate, bucătarii de la Chicken Cone realizează un preparat care deși te duce cu gândul la un desert după modul în care este servit, el este în sine un fel principal delicios și ușor de savurat în timpul unei plimbări prin Street Food Festival.

 

meniu

MENIU

CHICKEN CONE CEDDAR

CHICKEN CONE SRIRACHA

CHICKEN CONE COCKTAIL

CHICKEN CONE SWEET CHILLI

CHICKEN CONE HONEY BARBEQUE

CHICKEN CONE MAYO&GARLIC

CARTOFI PRĂJIȚI

video