CAMIONETTA

Despre vendor

CAMIONETTA

street food plin cu savoare, aromă și răcoare

 

Cel mai bun lucru atunci când vine vorba de mâncarea stradală este diversitatea culinară de care se pot bucura gurmanzii indiferent de locul în care se află. Astfel, indiferent dacă vă este poftă de mâncare chinezească, mexicană, indiană sau grecească, Street Food Festival este locul ideal în care toate dorințele voastre în materie de gastronomie internațională se pot îndeplini.

 

În cazul în care vă doriți să gustați preparate din gastronomia poporului chinez, atunci neapărat trebuie să faceți o vizită celor de la Shanghai. Veți fi întâmpinați cu preparate deosebit de gustoase, precum noodles cu piept de pui, orez cu legume și bineînțeles nelipsitul pui shanghai, toate asezonate din belșug cu ciuperci proaspete, sos de soia și ulei de susan.

 

Cu un blat crocant, acoperit cu un strat subțire de sos de roșii și cu nenumărate posibilități de topping-uri, pizza devine dintr-un simplu aluat copt, o experiență culinară plină de savoare. Ca niște adevărați pizzaiolos, bucătarii de la Camionetta pregătesc cea mai bună pizza folosind doar rețete autentice napoletanecare te vor transporta încă de la prima îmbucătură la o trattoria de pe străzile din Napoli.

 

Așa că nu mai stați pe gânduri și haideți la Street Food Festival. Poftă bună!

 

meniu

MENIU

 

video