BURGER VAN

Posted on May 30, 2018Comments Off on BURGER VAN

Despre vendor

BURGER VAN

Vizite culinare la Street Food Festival

 

Știm că e foarte greu să te hotărăști ce să mănânci atunci când vii la Street Food Festival. Și mai știm că dacă într-un final ai ales locul, treaba este făcută doar pe jumătate pentru că îți mai trebuie ceva vreme până te hotărăști ce anume să comanzi din meniu. Care e soluția? Să nu te rezumi la un singur truck, ci să vizitezi cât mai multe și să vezi ce anume îți place.

 

Spre exemplu, dacă ești mare amator de cartofi, indiferent de formă, gust sau mod de prepare, însă nu i-ai încercat niciodată decât ca garnitură pentru carne, îți propunem o vizită la Naked Potato. Crocanți, umpluți cu brânză și garnisiți cu verdețuri proaspete sau puși pe băț și stropiți cu sosuri de diverse culori, cartofii sunt prezentați ca adevărate feluri principale care, atenție, vă pot provoca dependență - în cel mai bun mod posibil, bineînțeles.

 

Chinese food, anyone? Dacă răspunsul este afirmativ, atunci Shanghai este un must go and eat. Preparate realizate după rețete aduse chiar din îndepărtata Asie abia așteaptă să fie devorate de gurmanzii prezenți la Street Food Festival.  Mixturi de arome pe care poate nu le-ați mai încercat până acum sunt pregătite să vă dea simțurile peste cap și să vă ofere o experiență culinară așa nu v-ați imaginat vreodată ca este posibil.

 

Dacă sunteți în căutare de burgeri delicioși și apetisanți, exact ca cei preparați în America de Nord, atunci nu trebuie să ratați truck-ul celor de la Burger Van. Acesta este locul în care o echipă de bucătari pasionați investește toate cunoștințele pe care le are în materie de gastronomie doar pentru a vă oferi cei mai proaspeți și savuroși burgeri.

 

Don't trust us? Come see for yourself!

 

meniu

MENIU

video

Comments Off on BURGER VAN