BURGER VAN

Despre vendor

BURGER VAN

sau burgerul ridicat la rang de artă

 

 

O plimbare prin Street Food Festival nu este niciodată simplă. De ce? Pentru că o trecere în revistă a standurilor și truck-urilor cu mâncare se lasă inevitabil cu pofte care trebuie satisfăcute fără a sta prea mult la discuții. Și oricât de simplu poate părea acest lucru la prima vedere, niciodată nu este așa, indiferent dacă vorbim de supe, salate, deserturi sau burgeri.

 

Un truck pe care vă recomandăm să nu-l ratați este Burger Van, locul în care burgerii și experimentele culinare sunt la ele acasă și unde o echipă tânără și dinamică vă propune un meniu divers bazat numai pe ingrediente de cea mai bună calitate, luate direct de la producători.

 

Folosind doar carne proaspătă și de cea mai bună calitate, niciodată congelată, pe care o prepară numai după metoda „smashed” burger, asigurând astfel o crustă plină de savoare, Burger Van aduce în fața gurmanzilor doar cele mai delicioase și savuroase preparate. Împreună cu chiflele pufoase, legumele proaspete și sosurile pline de arome, carnea de vită reușește să creeze burgerul perfect pe care nu îl veți putea lăsa din mână.

 

O delicatesă, ce să mai vorbim... să gustăm direct!

 

 

 

meniu

MENIU

video