5 motive să vii la Street FOOD Festival Brașov

Posted on June 26, 2019Comments Off on 5 motive să vii la Street FOOD Festival Brașov

5 motive să vii la Street FOOD Festival Brașov

1. Mâncarea
E vorba de un festival de mâncare stradală, așa că principalul punct de interes este și trebuie să fie mulțimea de delicii culinare.
Frigărui de berbecuț, pui cu susan cu noodles, burgeri care mai de care mai interesanți, pizza italiană, înghețată naturală home-made șu multe alte bunătăți, toate merită gustate. Fie că vii pentru prima dată la festival sau ai mai fost, tot vor fi multe preparate în premieră pe care să le încerci, iar noi îți recomandă să începi din prima zi aventura printre foodtruck-uri, să fii sigur(ă) că apuci să guști tot ce îți trage cu ochiul.

 

2. Muzica
Brașovenii au gusturi muzicale bune și nu o ziceam doar pentru că Cerbul de Aur e un festival de mare tradiție, ci și pentru că am realizat asta din interacțiunile anterioare în oraș. Prin urmare, nu putem să venim decât cu muzică bună. The Mono Jacks, Jurjak, NextEX, Lucia, Gramofone și Robin and the Backstabbers vor cânta pe scena 360 a festivalului de vineri până duminică. De asemenea, în zona VRTW Area se vor auzi ritmuri plăcute, numai bune pentru o atmosferă relaxantă de vacanță.

 

3. Atitutidinea Pet friendly
La edițiile trecute la  Brașov, animalele de companie au fost prezente în număr mare și ne-am bucurat pentru asta. Așteptăm și acum blănoșii cu boluri de apă, fie că sunt mai mari, mai mici, din rasa canină sau din alte rase, în afară de urși. Celebrul brașovean Pablo the Alpaca e și el binevenit.

 

4. Băuturile
Va fi vreme bună, așa că va fi nevoie de o băutură rece care să competeze masa, ori să te răcorească după plimbare. Din fericire, vei avea și aici destule din care să alegi. Bere de la barurile Staropramen, vinuri străine de la Rewine, cocktail-uri de la barul central și fresh-uri pregătite în fața ta de la truck-ul Arome.

 

5. Relaxarea
Să te așezi pe un beanbag la umbră după ce ai mâncat ceva bun și ai făcut o plimbare e unul dintre cele mai inspirate lucruri pe care le poți face într-o zi de vară. Am pregătit mai multe zone de relaxare unde să poți să stai liniștit(ă) și poți povesti alături de prieteni.

 


Acestea fiind scrise, vă așteptăm cu drag la Street FOOD Festival

Comments Off on 5 motive să vii la Street FOOD Festival Brașov