5 motive să vii la Street FOOD Festival BAIA MARE

Posted on July 9, 2019Comments Off on 5 motive să vii la Street FOOD Festival BAIA MARE

5 motive să vii la Street FOOD Festival Baia Mare

Revenim cu mare drag în Baia Mare, după ce anul trecut ne-am făcut aminitiri faine împreună. Anul acesta, însă, vor fi foar 3 zile de festival așa că te invităm să profiți de fiecare moment și de toate experiențele pe care ți le pregătim de vineri până duminică. Dacă încă stăteai pe gânduri, îți zicem noi de ce ar fi bine să nu ratezi ediția de anul acesta de Street FOOD Festival Baia Mare.

 

1. Mâncarea
Fiind vorba de un festival de mâncare stradală, primul motiv pentru care merită să vii în Piața Libertății e mâncarea. Maramureșenii au gusturi bune și sunt oameni umblați prin lume, așa că nu se lasă prea ușor impresionați. De accea, venim la Baia Mare cu cel mai bun street food din țară.
Burrito mexican de la Pokka, tagliatta de vită de la Cimbru, premiată la Street Food Awards anul trecut, pui cu susan de la Shanghai, înghețată home-made de inspirație thainailandeză de la Thaice Cream, burger cu ciolan de la Elemoszia și multe alte bunătăți, toate merită gustate. Fie că vii pentru prima dată la festival sau ai mai fost, tot vor fi multe preparate în premieră pe care să le încerci, iar noi îți recomandăm să începi din prima zi aventura printre foodtruck-uri, să fii sigur(ă) că apuci să guști tot ce îți trage cu ochiul.

 

2. Muzica
Serile la Street FOOD Festival se lasă cu dans, iar tradiția asta suntem siguri că va continua și la Baia Mare, unde pofta de viață e deja celebră. Anul acesta venim cu o scena de 360 grade care permite spectatorilor să fie mult mai aproape de artiști, iar atmosfera să fie una prietenoasă. Responsabili cu muzica live vor fi: Soul Serenade, Jurjak pentru seara de vineri, Lucia & Andrei do Radiohead și Robin and The Backstabbers pentru sâmbătă, iar duminica vor cânta Koszika și Mihail.

 

3. Băuturile
Pe partea de băuturi tari nu putem concura cu tradițonala pălincă, dar venim cu alte recomandări reci și bune care să competeze masa, ori să te răcorească după plimbare. Vei găsi bere de la barurile Staropramen, vinuri străine de la Rewine, cafea și cocktail-uri la barul central, prosecco de la Prosecco Van și fresh-uri pregătite în fața ta de la truck-ul Arome.

 

4. Outdoor Cinema
Pasionații de film pot să se așeze în fiecare seară și să vizioneze un film bun. Vineri va fi comedia spaniolă “Nuntă în ofsaid”, sâmbătă se proiectează “Omul care l-a ucis pe Don Quixote”, un film care a fost lansat în 2019 având o producție care a durat aproape 30 de ani și duminica va fi super comedia românească “America, venim.” Toate pot fi urmărite alături de cei dragi, pe răcoare, în timp ce mănânci ceva delicios.

 

5. Relaxarea
Să te așezi pe un beanbag la umbră după ce ai mâncat ceva bun și ai făcut o plimbare e unul dintre cele mai inspirate lucruri pe care le poți face într-o zi de vară. Am pregătit mai multe zone de relaxare unde să poți să stai liniștit(ă) și poți povesti alături de prieteni.

Acestea fiind zise, vă așteptăm între 12-14 iulie în Piața Libertății la Street FOOD Festival Baia Mare.

Comments Off on 5 motive să vii la Street FOOD Festival BAIA MARE