5 motive să vii la Street FOOD Festival ARAD

Posted on July 2, 2019Comments Off on 5 motive să vii la Street FOOD Festival ARAD

5 motive să vii la Street FOOD Festival Arad

1. Intrarea e liberă
La fel ca în anii trecuți, ne place ca oricine să se poată bucura de muzica live, o plimbare alături de prieteni prin parc sau atmosfera de festival, fără să plătească pentru acestea. Pentru mâncare, fiecare poate alege în funcție de buzunar și poftă. Un lucru mai zicem, Street FOOD Festival Arad e doar o dată pe an, așa că merită să profiți.

 

2. Mâncarea
Fie că vii pentru prima dată la festival sau ai mai fost, tot vor fi multe preparate în premieră pe care să le încerci, iar noi îți recomandăm să începi din prima zi aventura printre foodtruck-uri, să fii sigur(ă) că apuci să guști tot ce îți trage cu ochiul.
Pui cu susan de la Shanghai, porc în pită, marca Adi Hădean, tagliatta de vită de la Cimbru, premiată la Street Food Awards anul trecut, burgerii de la Elemozsia, păstrăv de la Vale Putna, înghețată și multe alte bunătăți se vor pregăti în fața ta și cel mai bine e să le descoperi tu în festival și să le alegi în funcție de gusturile tale.

 

3. Muzica
Se va auzi muzică bună între 4-7 iulie în Parcul Mihai Eminescu. Vineri vor cânta Soul Serenade și The Mono Jacks, sâmbătă Lucia & Andrei do Radiohead și Byron, iar duminică Jazzybit și Robin and the backstabbers. Tot în parc, vei avea parte de Local Heroes DJ Spot, locul unde DJ locali vor face o atmosferă faină.

 

4. Băuturile
Va fi vreme bună, așa că va fi nevoie de o băutură rece care să competeze masa, ori să te răcorească după plimbare. Din fericire, vei avea și aici destule din care să alegi. Bere de la barurile Staropramen, vinuri străine de la Rewine, cocktail-uri de la barul central, prosecco de la Prosecco Van și fresh-uri pregătite în fața ta de la truck-ul Arome.

 

5. Outdoor Cinema
Pasionații de film pot să se așeze pe câte un beanbag și să vizioneze în fiecare seară un film bun. “Povestea iubirii” de Radu Mihăileanu, comedia spaniolă “Nuntă în ofsaid”, producția care a durat aproape 30 de ani și a fost lansată în 2019, “Omul care l-a ucis pe Don Quixote” și comedia românească “America, venim.” Toate pot fi urmărite alături de cei dragi, pe răcoare, în timp ce mănânci ceva delicios.

Ne vedem între 4 și 7 iulie în Parcul Mihai Eminescu.

Comments Off on 5 motive să vii la Street FOOD Festival ARAD